Tričká s potlačou - technológie potlače

Pri výbere trička si najskôr všimnete motív a jeho farbu. Ale čo kvalita a odolnosť tlače? Chete predsa, aby vám vydržali čo najdlhšie. V našom e-shope ponúkame tričká vytvorené dvoma špičkovými technológiami potlače: sieťotlač a termotransfer. Priblížime si tieto dve technológie, aby ste pochopili, prečo sú naše tričká s potlačou vo svojej kategórii tými najlepšími.

Sieťotlač: Klasická voľba pre kvalitnú a dlhotrvajúcu potlač

Sieťotlač, známa tiež ako sérigrafia, je tradičná technológia tlače, ktorá prináša vysokú kvalitu a dlhodobú odolnosť. Táto metóda je ideálna pre veľké sériové objednávky. 

Sieťotlač si vďaka metóde separácie farieb poradí aj so zložitými farebnými motívmi. Farby sa cez sito pretláčajú zvlášť priamo na textil, jedným z obmedzení je preto potlač perfektných farebných prechodov.

Výhodou sieťotlače je, že umožňuje vytvárať jasné a živé farby, ktoré dlhodobo vydržia aj pri častom praní. Farba je prakticky neodtrániteľná, ak sa dodržia zásady prania a žehlenia. Táto metóda je tiež skvelá pre tlač na rôzne typy tkanín, vrátane bavlny, polyesteru a miešaných materiálov.

Sieťotlač používame najmä pri potlači našich bestsellerov.

Termotransfer: Inovatívna technológia pre detailné a personalizované dizajny

Termotransfer je modernejšia technológia tlače, ktorá sa vyznačuje vysokou flexibilitou a schopnosťou tlačiť veľmi detailné obrazy. Motív sa najprv vytlačí na tenkú a priehľadnú fóliu. Potom sa využíva teplo na prenos dizajnu z fólie na textil. 

Dizajny vytvorené termotransferom sú dokonale hladké na dotyk a majú jasný a ostrý vzhľad. Výhodou je umývateľnosť a dlhodobá životnosť. Vďaka možnosti vytvárať personalizované a komplexné obrazy je táto metóda ideálna pre jedinečné a kreatívne tričká. Túto technológiu využívame najmä na prvé kusy noviniek.

Kvalita a Odolnosť: Náš Prioritný Cieľ

Našim hlavným cieľom je ponúknuť vám trička s potlačou, ktoré nielen vyzerajú skvele, ale sú aj odolné a dlhodobo zachovávajú svoju kvalitu. Dôležíté je však starať sa o textil. Bez ohľadu na to, či od nás dostane tričko potlačené sieťotlačou alebo termotransferom, môžete si byť istí, že dostanete produkt, ktorý zodpovedá vašim očakávaniam.

Či už hľadáte tričko s potlačou pre seba, alebo hľadáte unikátne a kreatívne darčeky, naša široká ponuka výrobkov s použitím technológií sieťotlač a termotransfer vám ponúka vysokú kvalitu a odolnosť. Využite náš e-shop na výber perfektného trička s potlačou ešte dnes!

 

#tričko s potlačou #sieťotlač #termotransfer #kvalitná potlač #odolnosť potlače #e-shop s tričikami #tričká s nápismi